Huur snel en simpel een fiets

donderdag 7 jun 2018

Met de app van Arriva Nextbike

Van het station naar VVV, van de Waterbus naar het centrum: op en neer in Dordrecht gaat het makkelijkst en snelst met de fiets. Helemaal handig is het als die fiets al voor je klaarstaat. Omdat je als bezoeker van de stad nou eenmaal geen fiets bij je hebt, of omdat die van jou in de schuur staat met een lekke band. En als je die fiets nou ook nog eens gratis mee mag nemen …

Veel fietsdeelstations: haal en breng je fiets waar je wilt
Met Arriva Nextbike heb je de vrijheid om een fiets te pakken van een van de vele fietsdeelstations in de stad. En om die weer in te leveren bij het deelstation van je keuze. Natuurlijk kun je je fiets halen en terugbrengen bij station Dordrecht. Maar er zijn ook (virtuele) fietsdeelstations bij Merwekade halte Waterbus, P + R Energiehuis, P + R Weeskinderendijk, Eindhalte Grevelingenweg buslijn 4, The Movies, VVV Dordrecht, Hollandse Biesbosch (halte Waterbus) en Bezoekerscentrum Biesbosch (Baanhoekweg 53)! 

Eerste halfuur van je rit is gratis!
Duur? Helemaal niet. Je betaalt namelijk niet per dag, maar per halfuur. En het eerste halfuur is altijd gratis!  Zet jij binnen die 30 minuten de fiets weer terug bij een van de deelstations, dan kost de rit je dus niets. Je mag tot 4 keer per dag profiteren van het gratis halfuur.

Vier huurfietsen op één account
Om een Arriva Nextbike-deelfiets te huren, hoef je alleen maar een account aan te maken bij Nextbike. Dat is gratis en gaat snel en makkelijk. Daarna kun je tot wel 4 fietsen tegelijk huren! Via de app kun je altijd zien waar en hoeveel deelfietsen er staan.

Meer informatie en/of account aanmaken

  • print

VVV Idee

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Combi-dagkaart musea Dordrecht

Bezoek meerdere musea in Dordrecht met de voordelige combi-dagkaart of combi-tweedagenkaart.

Lees meer

Content VVV Idee