Uitje van de maand

woensdag 3 okt 2018

Ontdek Dordrecht met Dordrecht Tours is het groepsuitje van de maand oktober

Ontdek Dordrecht en omgeving op een originele manier met Dordrecht Tours! Dordrecht is zeer de moeite waard door zijn vele bezienswaardigheden. Hollands oudste stad ligt op een eiland, omsloten door brede rivieren. Duizend monumenten, historische binnenstadhavens en een geweldige sfeer bepalen het karakter van deze eeuwenoude havenstad. Over de langdurige geschiedenis van Dordrecht valt heel veel te vertellen.

Wanneer: De elektrische tour trein is elke dag per uur (dagdeel) te huur vanaf 31 maart tot 28 oktober.
Prijs: € 144,- per uur. (max. 36 personen) de trein is rolstoel toegankelijk.

De trein kan o.a. gehuurd worden voor stadsrondritten, bruiloften, teamuitjes, kinderfeestjes, familiereünies, uitstapjes voor senioren en pendeldiensten

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Beklim de toren voor een prachtig uitzicht

Als je de 275 treden van de toren van de Grote Kerk beklimt, word je beloond met een prachtig uitzicht over de historische binnenstad van Dordrecht en de omliggende rivieren en polders.

Lees meer

Snelle veerdienst

De leukste manier van reizen in de regio is met de Waterbus. De snelle veerdiensten varen tussen Rotterdam, Dordrecht en in de Drechtsteden. Dagkaarten verkrijgbaar en de fiets mag gratis mee.

Lees meer

Content VVV Idee