Uitje van de maand

woensdag 1 aug 2018

Cultureel Gorinchem is het groepsuitje van deze maand.

Een ideale groepsdagtocht voor de cultuurliefhebbers met een bezoek aan het Gorcums Museum en het Hendrick Hamel museum maar ook een stadswandeling door het mooie Gorinchem.

De dag begint met koffie en appeltaart daarna bezoekt u het veelzijdige Gorcums Museum met geschiedenis van de stad, Gorcumse schilderijen uit de Gouden Eeuw en Gorcumse kunst van nu. Daarna start de stadswandeling onder leiding van een VVV-gids waarna u van een heerlijke lunch kunt genieten. 's Middags in het Hendrick Hamel museum maakt u kennis met deze zeventiende-eeuwse zeeheld.

Prijs: € 35,- p.p. (min. 15 personen) - inclusief koffie met gebak, entree Gorcums Museum en Hendrick Hamel Museum, stadswandeling o.l.v VVV-gids en lunch.

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Het Hof van Nederland

Een nieuw en spannend museum, waarmee elke gast een bezoek aan Dordrecht zou moeten starten.

Lees meer

Schuitje varen, theetje drinken

Populair dagje in Dordrecht! Wandelen door de oude binnenstad, lunchen, varen met een fluisterboot en chocolade proeven! Verkrijgbaar bij VVV Dordrecht.

Lees meer

Content VVV Idee