HoekscheWaardPas te koop bij VVV

dinsdag 31 jul 2018

Met de HoekscheWaardPas geniet je van honderden euro’s voordeel, op alledaagse activiteiten en aankopen bij aangesloten ondernemers in de Hoeksche Waard. Leuke dingen doen en kopen, wordt nu nóg leuker. VVV Oud-Beijerland is sinds kort verkooppunt van deze regionale kortingspas.

Hoe werkt het?
Op vertoon van de HoekscheWaardPas ontvang je exclusieve voordelen bij 70+ ondernemers in de Hoeksche Waard. Denk aan 5-15% korting op je rekening, gratis dessert na bestellen van je hoofdgerecht, een gratis maand sporten t.w.v. €31,95 of je allereerste motorrijles t.w.v. €67,50 helemaal gratis. Jouw voordeel kan al snel oplopen tot honderden euro's per jaar. Tegelijk ontvang je als nieuw lid een welkomstpakket t.w.v. minimaal € 50,- aan extra voordelen. Eigenlijk is de pas dus helemaal gratis!


Je profiteert niet alleen!
Door jouw deelname, profiteren ook de lokale ondernemers (extra klandizie) én het verenigingsleven in de Hoeksche Waard. Per verkochte pas doneren wij namelijk €5,- aan een vereniging/stichting, en jij kiest welke! Jouw deelname is goed voor jou én goed voor de lokale samenleving.

De HoekscheWaardPas kost € 29,95 en is nu ook o.a. verkrijgbaar bij VVV Oud-Beijerland, Waterstal 3, 3262 JR Oud-Beijerland, 0186-616000. 
Kijk op www.hoekschewaardpas.nl voor meer informatie.

 

  • print

VVV Idee

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Kunstrondje

Liefhebber van kunst, boeken of antiek? Verzamelaar van curiosa? In Dordrecht kun je een rondje maken langs de vele kunsthandels, galeries, antiek- en curiosazaken en antiquariaten.

Lees meer

Content VVV Idee