Uitje van de maand

woensdag 5 sep 2018

Op pad in Schoonhoven Zilverstad is het uitje van de maand september

Schoonhoven staat bekend om zijn zilverindustrie en het werk van ambachtelijke goud-en zilversmeden. Het kleinschalige karakter van de stad, met een eeuwenoud stratenpatroon, havens en singels, monumenten en zilverwerkplaatsen vraagt om een ontdekkingstocht te voet.

Een goed begin van de dag met koffie en gebak bij hotel restaurant Belvédère. Gevolgd door een stadswandeling door zilverstad Schoonhoven. Ook de lunch wordt gebruikt bij hotel restaurant Belvédère. In de middag brengt u een bezoek aan Rikkoert Silverhuys-Edelambachtshuys. Hier leert u alles over het zilversmeden met een rondleiding, film en demonstratie

Prijs: € 35,- p.p. (min. 15 personen) - - inclusief koffie met gebak, stadswandeling o.l.v gids, lunch en bezoek aan Rikkoert. 

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Dordrecht, bijzonder dichtbij

Ontdek de oudste stad van Holland. Laat je verrassen door al het moois dat Dordrecht te bieden heeft en bekijk de prachtige video's en foto's.

Lees meer

Kanoroute Oeverlanden

Geniet vanuit je kano van het zoetwatergetijdegebied de Oeverlanden in het zuidoosten van de Hoeksche Waard.

Lees meer

Content VVV Idee