Uitje van de maand

donderdag 1 mrt 2018

Uitje van de maand: Dordrecht ‘Verrassend Anders’

Dordrecht leren kennen op een andere manier? Deze tocht neemt u mee voor een wandeling door Hollands oudste stad, een heerlijke lunch in de Witten Haen en een rondleiding en proeverij door distilleerderij Rutte!

De dag begint met een chocoladeproeverij en dan neemt de VVV-gids uw groep mee voor een wandeling door Hollands oudste stad met haar roemrijk verleden. Onderweg is een bezoek aan de Grote Kerk mogelijk en daarna wordt u verwend met een ‘kakellunch’ in de Witten Haen. In de middag een proeverij en rondleiding door distilleerderij Rutte, waar jenevers en likeuren worden gestookt.

Prijs: € 44,95 (vanaf 14 personen)

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Snelle veerdienst

De leukste manier van reizen in de regio is met de Waterbus. De snelle veerdiensten varen tussen Rotterdam, Dordrecht en in de Drechtsteden. Dagkaarten verkrijgbaar en de fiets mag gratis mee.

Lees meer

Tourist Day Ticket

Met het Tourist Day Ticket reis je gedurende een hele dag onbeperkt met bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland.

Lees meer

Content VVV Idee