Het water op

woensdag 28 jun 2017

In de waterrijke regio Zuid-Holland Zuid kun je heerlijk het water op met de vele rondvaartboten. Je hebt heel veel keuze:

Dordrecht
Fluisterzacht varen onder druppende bruggen, langs doorkijkjes en kolossale pakhuizen. Rondvaartboot De Dordtevaar is een electrisch aangedreven open boot en speciaal ontworpen voor de Dordtse waterwandelgangen. Vanaf 1 april dagelijks elk uur van 14.00 t/m 17.00 uur.
Meer informatie>

De Biesbosch
Rondvaartboot De Halve Maen vaart vanaf het Biesboschcentrum Dordrecht, electrisch aangedreven en met zitplaatsen in de salon en buiten aan dek. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Panoramatochten door de Biesbosch of tochten naar de Dordtse Havenfronten maar ook dagtochten staan op het programma.
Meer informatie>

Linge
Glasstad Leerdam is de vaste vertrekplaats voor rondvaarten over de Linge met Rederij Leerdam. Er staan diverse buffet cruises, korte en lange rondvaarten op het programma.
Meer informatie >

Rondvaartboot Friso Kinderdijk // imag0926.jpg (170 K)Werelderfgoed Kinderdijk
De fluisterboot Canal Hopper Prins Friso heeft vier op- en afstappunten bij het Werelderfgoed Kinderdijk en vaart een rondje van een uur of neem de Canal Cruiser voor een rondje van een half uur.
Meer informatie >

De Vinkenwaard vaart vanuit Alblasserdam naar de molens van Kinderdijk, de kapitein vertelt onderweg de mooiste verhalen. Meer informatie >

De Glasshopper Kinderdijk vaart vanuit Oud-Alblas naar de molens van Kinderdijk en maakt pannenkoekentochten. Kijk voor het programma op de website.
Meer informatie>

Dordrecht en Oud-Beijerland en Tiengemeten
Deze zomer vaart de Haringvliet Expeditie van de Waterbus o.a. vanuit Dordrecht naar Tiengemeten en vanuit Rotterdam naar Oud-Beijerland en Tiengemeten.
Meer informatie>

Groep(je)
Kom je met een groep(je) en wil je een boot afhuren. Kijk dan voor alle mogelijkheden op www.vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Landelijk winkelen in de Graanbuurt

Genieten in een gezellig en sfeervol winkelstraatje in Giessenburg met een karakteristieke sfeer. Een inpandige winkelstraat met winkels op het gebied van country- en lifestyle.

Lees meer

Kunstrondje

Liefhebber van kunst, boeken of antiek? Verzamelaar van curiosa? In Dordrecht kun je een rondje maken langs de vele kunsthandels, galeries, antiek- en curiosazaken en antiquariaten.

Lees meer

Content VVV Idee