De knooppunten zijn vernieuwd!

vrijdag 24 mrt 2017

Zonnige lentedagen met iets hogere temperaturen staan weer voor de deur, dus het is weer tijd om lekker te gaan wandelen of fietsen. Op route.nl hebben ze zich voorbereid op al die fietsers en wandelaars die lekker op pad willen door de website te updaten met het vernieuwde knooppuntennetwerk. Zo kom je niet meer voor vervelende verrassingen te staan tijdens een tochtje, omdat je route niet overeenkomt de knooppunten in het veld.

Wat is er veranderd voor fietsers?
Sinds onze vorige update zijn grote delen van het fietsroutenetwerk op de schop gegaan. Door het hele land zijn er 1.080 fietsknooppunten bij gekomen, 201 aangepast en 258 zijn komen te vervallen. Voor fietsers is er veel veranderd in Gelderland met knooppunten op onder andere de Veluwe en in Twente, Zuid-Holland en de Belgische provincie Antwerpen.

Wat is er veranderd voor wandelaars?
Het wandelroutenetwerk is uitgebreid en hier en daar gewijzigd in met name Zuid-Holland, Utrecht en heel Vlaanderen. In totaal zijn er 2836 knooppunten toegevoegd, 304 knooppunten verwijderd en 463 knooppunten gewijzigd in het netwerk. Al die wijzigingen en toevoegingen zorgen ervoor dat je op nog meer plekken via de fiets- en wandelknooppunten op pad kunt gaan. Neem snel een kijkje op onze website, kies een mooie route uit of plan zelf een route via de routeplanner en maak een tochtje via de nieuwe knooppunten. Tijd om eropuit te trekken!

Open de routeplanner

nieuwe knooppunten // route.nl.jpg (32 K)

 

  • print

VVV Idee

Beklim de toren voor een prachtig uitzicht

Als je de 275 treden van de toren van de Grote Kerk beklimt, word je beloond met een prachtig uitzicht over de historische binnenstad van Dordrecht en de omliggende rivieren en polders.

Lees meer

Wandelroutenetwerk

Kom wandelen in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden met bijna 600 km aan wandelroutes.

Lees meer

Content VVV Idee