TripTelling in Dordrecht

woensdag 4 jan 2017

Onze zuiderburen kunnen kennismaken met Dordrecht via 5 filmpjes die gemaakt zijn door 'TripTelling' voor onze Vlaanderen campagne!

Bekijk hier de 5 filmpjes:

Zeker doen in Dordrecht
Romantische ziel? Ontdek het pittoreske Dordrecht en het watertorenhotel in onderstaande video. Met wie drink jij een echte 'English high tea' tijdens een volgend weekendje weg?

Kunstrondje Dordt
Kunstliefhebber? Of gewoon een grote fan van historiek en curiosa? Dan wordt Dordrecht zeker en vast jouw volgende citytrip dichtbij huis! Ontdek in deze video het 'Kunstrondje Dordt' en deel met wie jij graag naar deze gezellige stad wil gaan!

Dordrecht shopping
Grote fan van vintagemode, retroshopping en gezellige snuisterwinkeltjes? Dan is Dordrecht your place to be! Ontdek de 290 boetiekjes in het historisch centrum van deze gezellige stad! Share met jouw volgende shopbuddy!

De Biesbosch
Natuurliefhebber? Dan ken je De Biesbosch al? Ideaal voor een gezellige, winterse wandeling tijdens een weekendje weg in Nederland! Deel met wie jij op winterwandeling gaat!

Oud maar niet oudbollig
Fan van Dordrecht? Maar ken je Dordrecht wel echt? Leer het echte Dordrecht kennen in onderstaande video. Share if you're a real Dordrecht fan!

  • print

VVV Idee

VVV NL App

De gratis VVV NL App biedt het grootste, meest actuele en betrouwbare aanbod van vrijetijdsinformatie.

Lees meer

Puur glas genieten

Leuk VVV dagarrangement voor een dagje Leerdam met koffie, lunch en bezoek aan de Glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum.

Lees meer

Content VVV Idee