VVV brochures 2017

maandag 9 jan 2017

De nieuwe VVV brochures zijn binnenkort weer verkrijgbaar waaronder de in samenwerking met Den Hâneker geproduceerde brochure Polderleven en de themabrochure Groepsdagtochten. Ook in 2017 komt de toeristische gids Nationaal Landschap Hoeksche Waard weer uit. Deze inspirerende gids staat vol met tips en VVV ideeën voor een leuk dagje uit.

Stadsbrochures
VVV Zuid-Holland Zuid heeft de reeks VVV stadsgidsen in pocketformaat weer vernieuwd voor 2017. De lay-out van de brochures is in samenwerking met ZPRESS opgefrist en vernieuwd. De handige gidsen van Dordrecht, Gorinchem en Leerdam geven bezoekers snel inzicht in de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en bevatten een duidelijke plattegrond.

 

De brochures zijn vanaf eind januari gratis verkrijgbaar bij de VVV kantoren en VVV agentschappen in de regio. Tevens te bestellen via onze webwinkel en online door te bladeren

Toeristische bedrijven en instellingen kunnen meerdere exemplaren afhalen voor hun bezoekers en gasten. Neem hiervoor contact op met de informatieafdeling van VVV. 

  • print

VVV Idee

Kunstrondje

Liefhebber van kunst, boeken of antiek? Verzamelaar van curiosa? In Dordrecht kun je een rondje maken langs de vele kunsthandels, galeries, antiek- en curiosazaken en antiquariaten.

Lees meer

Snelle veerdienst

De leukste manier van reizen in de regio is met de Waterbus. De snelle veerdiensten varen tussen Rotterdam, Dordrecht en in de Drechtsteden. Dagkaarten verkrijgbaar en de fiets mag gratis mee.

Lees meer

Content VVV Idee