Puur Glas genieten in Leerdam< Terug

Groep

Attracties, Dagarrangementen

Type

Dagarrangement, Rondvaart

Omschrijving

Dagarrangement in Leerdam voor individuelen, verkrijgbaar bij VVV Zuid-Holland Zuid. Bevat koffie met gebak, entree Glasblazerij, lunch, stadswandeling en informatiepakket Leerdam Glasstad. Uit te breiden met een rondvaart en bezoek aan het Nationaal Glasmuseum. Voor de lunch en koffie heeft men de keuze uit drie restaurants. Museum Jaarkaart houders krijgen korting op dit arrangement.

Dagarrangement Puur Glas Genieten bestaat uit:

  • Koffie met gebak
  • Entree Glasblazerij Leerdam
  • Lunch (keuze uit drie restaurants)
  • Stadswandeling
  • Informatiepakket

Koffie met gebak
Het dagje Leerdam begint met koffie en appelgebak met slagroom in één van de navolgende restaurants: Bistro-Restaurant 't Oude Posthuys, Pannenkoekenrestaurant 't Veerhuys of Brasserie de Uitblaserije, alle drie gevestigd in het centrum. Aan jou de keuze!

Entree Glasblazerij Leerdam
In de Glasblazerij aan de Zuidwal zijn dagelijks (behalve maandag) nationale en internationale glasblazers aan het werk. Je ziet er hoe zij met de blaaspijp uit een klompje vloeibaar glas een vaas, schaal, drinkglas of kunstobject weten te toveren. Spannend om te zien! In de winkel van de Glasblazerij zijn de hier geblazen objecten te koop. Restaurant d'Uitblaserij - met terras - is gevestigd in de Glasblazerij Leerdam.

Lunch
Ook je lunchadres kies je zelf: wordt het 't Veerhuys aan de Linge, het in het voormalige postkantoor gevestigde Het Oude Posthuys of de Uitblaserije bij Glasblazerij Leerdam? De inhoud van het twaalfuurtje varieert per restaurant, zie de informatie in het arrangementpakket. 

Stadswandeling Leerdam
Aan de hand van een beschrijving maakt u op eigen gelegenheid een wandeling door Glasstad Leerdam, langs belangrijke monumenten, de stadsmuur met zijn muizentorens en het Hofje van Mevrouw van Aerden (is te bezoeken, entreeprijs niet inbegrepen). 

Uitbreidingen tegen meerprijs
Het arrangement is uit te breiden met een rondvaart (1,5 of 2 uur) en bezoek aan het Nationaal Glasmuseum.(korting met MJK)
 

Prijzen

Prijs vanaf
€ 24.50

Uitbreidingen: incl. 1 ½ uur rondvaart: €34,50; incl. 2 uur rondvaart: €37,50; incl. bezoek aan Nationaal Glasmuseum € 33,50 p.p. Korting met MJK. Uitsluitend verkrijgbaar via de VVV webshop.

Overige informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV
Ja
  • print

Locatie op kaart

Contactgegevens

Puur Glas genieten in Leerdam
Dr. Reilinghplein -
4141 DA LEERDAM
Tel 0900 4636888

E-mail:
info@vvvzhz.nl


Website
webshop
Content VVV Idee