Kunstmin en Bibelot organiseren pop-up acts op de Waterbus

dinsdag 2 mei 2017

Kunstmin en Bibelot willen met korte akoestische Waterbus POP-UP ACTS in de maand mei de aandacht van het publiek in de Drechtsteden vestigen op de nacht afvaarten van de Waterbus op donderdag, vrijdag en zaterdagavond. Deze extra afvaarten vinden plaats op Waterbus lijn 21 tussen Dordrecht en Zwijndrecht, en Waterbus lijn 22 tussen Dordrecht en Papendrecht.

Bibelot en Kunstmin vinden de milieuvriendelijke Waterbus een ideaal en relaxt vervoermiddel voor hun bezoekers uit Zwijndrecht en Papendrecht, die de Dordste podia, op korte loopafstand van de Waterbushaltes, bezoeken.

Bibelot en Kunstmin zijn enthousiast over het initiatief om de Waterbus elke donderdag, vrijdag en zaterdag ’s avonds laat door te laten varen tot na middernacht. De laatste afvaart is op die avonden vlak voor 1.00 uur vanaf Dordrecht. Voorlopig vaart deze dienstregeling nog tot en met 30 juni 2017.

Aan boord van de Waterbus zal aan het begin van een aantal avonden in mei een artiest opstappen vanaf de halte Merwedekade of vanaf de halte Hooikade in Dordrecht.  De professionele artiesten die de Waterbus pop-up acts zullen geven worden geleverd door Kunstmin (zaterdag 6 mei, 18.30 – 20.00) en Bibelot (vrijdag 12 mei, zaterdag 13 mei, vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei, 18.30 – 20.00).

Elk Waterbus optreden verwijst naar concerten in Kunstmin en Bibelot die rondom die data te zien zijn op een van de twee locaties. Kunstmin Zanger/gitarist Maarten Teekens zal zeker een hommage brengen aan Elvis Presley, waarvan een Tribute te zien is op zondag 7 mei, 15:00 uur. Bibelot presenteert vrijdag 12 mei een singer-songwriter, op zaterdag 13 mei vult de waterbus zich met reggae muziek en op vrijdag 19 mei geeft een stand-up comedian onderweg een optreden. De reeks wordt afgesloten met een reis terug in de tijd naar de grootste hits van Abba, waarvan diezelfde avond een Tribute plaatsvindt in Bibelot.

De Agenda van de Pop-Up Waterbus Acts ziet er als volgt uit:

Za 6 mei: Maarten Teekens – Singer-songwriter (18.30 – 20.00)

Vr 12 Mei A Night Out With A Singer-Songwriter – Singer-songwriter (18.30 – 20.00)

Za 13 Mei Reggae Central – Reggae vibes  (18.30 – 20.00)

Vr 19 Mei The Stand-Up Club – Stand-up comedy (18.30 – 20.00)

Za 20 Mei Abba Gold – Abba  Vibes (18.30 – 20.00)

  • print

VVV Idee

Dordrecht la carte

Stel zelf uw dagje uit samen en koop vouchers bij VVV Dordrecht. Maak een keuze uit de menukaart van Dordrecht.

Lees meer

Kunstrondje

Liefhebber van kunst, boeken of antiek? Verzamelaar van curiosa? In Dordrecht kun je een rondje maken langs de vele kunsthandels, galeries, antiek- en curiosazaken en antiquariaten.

Lees meer

Content VVV Idee