Uitje van de maand

dinsdag 4 jul 2017

Uitje van de maand: Leerdam, dé glasstad van Nederland

Complete dagtocht voor groepen in Leerdam, dé glasstad van Nederland. U bezoekt de Glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum waar u een demonstratie glasblazen te zien krijgt. Daarna geniet u van een ''Twaalfuurtje'' om vervolgens een rondvaart te maken over het pittoreske riviertje De Linge.
In de Brasserie de Uitblaserije, gevestigd in de Glasblazerij Leerdam wordt u ontvangen met twee keer koffie met appeltaart.
Daarna volgt een demonstratie glasblazen in de Glasblazerij van het Nationaal Glasmuseum in Leerdam, gelegen aan de Linge. Gevolgd door een “Twaalfuurtje” in Het Oude Posthuys (u kunt uiteraard ook kiezen voor een meer uitgebreide koffietafel, een warme lunch of een koud en warm buffet).
Een belevenis op zich is de rondvaart over het pittoreske riviertje De Linge, verzorgd door Rederij Leerdam. Tijdens deze rondvaart kunt u genieten van een adembenemend stukje Nederland, of u nu stroomop- of afwaarts vanuit Leerdam over de Linge vaart!


Inclusief: 
- 2 keer koffie met gebak 
- Demonstratie glasblazen 
- Lunch: 'Twaalfuurtje' 
- Rondvaart over de Linge

Prijs: € 38,75 p.p. 
TIP!
U kunt deze dagtocht uitbreiden met een stadswandeling door Leerdam onder begeleiding van een ervaren VVV-gids. U betaalt hiervoor een meerprijs van € 70,00 per gids, onze gidsen wandelen met een maximum van 20 personen.

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322477, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Het Hof van Nederland

Een nieuw en spannend museum, waarmee elke gast een bezoek aan Dordrecht zou moeten starten.

Lees meer

Content VVV Idee