Uitje van de maand

maandag 16 okt 2017

Uitje van de maand:†Terug in de tijd

Ga terug in de tijd en bezoek met uw groep het monumentale Dordrecht.

De dag begint met een bezoek aan de prachtige middeleeuwse Grote Kerk. Daarna gaat de groep per paardentram of huifkar de stad in. De VVV-gids vertelt u alles wat u moet weten over de oudste stad van Holland. Dan een heerlijke lunch en dan kunt u kiezen voor een bezoek aan Museum Huis van Gijn of het Dordrechts Museum. Huis van Gijn biedt u een kijkje in het leven van alledag bij een familie op stand rond 1900. Ontdek zes eeuwen Nederlandse Schilderkunst van de 16e eeuw tot nu in het Dordrechts Museum.

Prijs: vanaf € 43,95 p.p. (vanaf 16 personen).

Kijk op www.opstapinzuid-holland.nl voor meer informatie over dit groepsuitje en andere mogelijkheden in de regio Zuid-Holland Zuid. Inlichtingen: VVV Zuid-Holland Zuid, 078-6322422, res@vvvzhz.nl

  • print

VVV Idee

Ontdek Strijensas

RecreŽren in Strijensas is hartstikke leuk! De omgeving biedt veel natuur en water. In natuurgebied de Oeverlanden kunt u o.a. heerlijk wandelen!

Lees meer

Kunstrondje

Liefhebber van kunst, boeken of antiek? Verzamelaar van curiosa? In Dordrecht kun je een rondje maken langs de vele kunsthandels, galeries, antiek- en curiosazaken en antiquariaten.

Lees meer

Content VVV Idee